Jackpots

Het Mega Moolah slot staat bekend om zijn progressieve jackpots, de kans om miljoenen euro’s te winnen. Er is geen enkele andere online gokkast dat zo’n hoge geldprijs aanbiedt als de Mega Moolah. De minimale hoofdprijs staat altijd op één miljoen euro en stijgt met de seconde.

Progressieve jackpot

Hier op O-Mega.nl leggen we je graag de details van deze game uit. Het bijzondere aan deze progressieve jackpots van dit online spel is dat deze niet gewonnen kunnen worden met een winnende combinatie. Elke speler maakt dus bij elke spin evenveel kans op één van deze hoge bedragen. Deze winstkans zal namelijk willekeurig worden toegewezen, dit gebeurd met een zogenaamd rad van fortuin. Een belangrijk onderdeel van het spel dus. Deze start op een willekeurig moment bij enkele geluksvogels. Het rad is opgedeeld in bepaalde vakjes, het gaat om de vakjes van de vier verschillende jackpots.

Vanzelfsprekend komen de hoogste jackpots het minste voor op het rad. Er kunnen vier soorten progressieve jackpots gewonnen worden, dat is de Mini Jackpot, de Minor Jackpot, de Major Jackpot en de Mega Jackpot. De winnaar kan dus een paar honderd euro winnen, maar ook enkele miljoenen euro’s. Het geluk zal het bepalen. En als je daadwerkelijk de jackpot wint kan dat een bedrag van meer dan 7 miljoen euro.

Prijzen te verdienen

– Mini Jackpot: deze prijs staat op minimaal tien euro
– Minor Jackpot: deze prijs staat op minimaal honderd euro
– Major Jackpot: deze prijs staat op minimaal 10.000 euro
– Mega Jackpot: deze prijs staat op minimaal één miljoen euro